Menu

Meil on, mille üle uhke olla!

Meil on, mille üle uhke olla – meie Eesti kolleegide tööd on märgatud ja hinnatud! 

Möödunud nädala lõpus sai Sakret OÜ Järvamaa ettevõtluse auhinna kui selle maakonna edukaim ettevõte.

„Oleme tänulikud selle auhinna eest ning väärtustame selle kättesaamise hetke. Me hoolime kõigi meie Baltimaade ettevõtete tulemuslikkusest. 2020. aasta on olnud väljakutseterohke ka meie valdkonnas, kuid see Eesti kolleegide saavutus kinnitab, et meie tegevust ja panust meeskonnatöö tugevdamisse ja tootmisuuendustesse hindavad kõrgelt ka sõltumatud eksperdid,”toonitab AS-i Sakret Holdings nõukogu esimees Andris Vanags.

Järvamaa ettevõtluse auhinna üleandmise tseremoonia toimus juba neljateistkümnendat korda. Auhinnaga tunnustatakse igal aastal ettevõtteid, kelle töö ja ühtlasi eeskuju teistele on kõige rohkem mõjutanud maakonna arengut ja heaolu ning suurendanud maakonna tööhõivet ja sissetulekuid ning parandanud selle mainet. 

Selle auhinna saajad on potentsiaalsed koostööpartnerid investoritele, kes otsivad uusi partnerlussuhteid Balti regioonis.

16.10.2020

Back to Top